Speel voordelig met een 10-Beurtenkaart bij Pretland/Ballorig

Wil je regelmatig genieten van de speelpret bij Pretland/Ballorig? Dan is onze 10-Beurtenkaart de perfecte keuze! Met deze kaart kun je op een voordelige manier heerlijk spelen, wanneer het jou uitkomt. Lees snel verder om te ontdekken hoe deze kaart jouw speelervaring bij Pretland/Ballorig nog leuker maakt.

Wat kan je verwachten?

 • Onbeperkt speelplezier: Met onze 10-beurtenkaart heb je toegang tot onze binnenspeeltuin wanneer jij maar wilt. Je kunt langskomen wanneer jij wilt en de kinderen laten genieten van urenlang speelplezier. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de speeltijd, want je mag blijven tot sluitingstijd. De 10-rittenkaart is verkrijgbaar v.a. €85,-
 • Alleen geldig in jouw vestiging: De 10-Rittenkaart is geldig bij de vestiging waar je hem hebt aangeschaft. Dat betekent dat je altijd terecht kunt bij jouw favoriete Ballorig-locatie. Of je nu graag speelt in Harelbeke, Aalst, Moeskroen, of een andere vestiging in België, er is altijd een Pretland/Ballorig vestiging bij jou in de buurt.
 • Gratis toegang voor begeleiders: Bij Ballorig vinden we het belangrijk dat ouders en begeleiders net zo van de speelpret kunnen genieten als de kinderen. Daarom hebben begeleiders gratis toegang! Zo kun je als ouder, grootouder of begeleider ontspannen toekijken terwijl de kinderen zich vermaken.
 • Neem een vriendje of vriendinnetje mee: Bij Ballorig geloven we dat speelplezier nog leuker wordt als je het kunt delen met vriendjes en vriendinnetjes. Neem daarom met je 10-beurtenkaart een vriendje of vriendinnetje mee naar onze binnenspeeltuin. Samen spelen, samen lachen en samen avonturen beleven zorgt voor mooie herinneringen. De 10-beurtenkaart is namelijk niet persoonsgebonden. 

Haal jouw 10-beurtenkaart vandaag nog!

Een 10-Beurtenkaart is niet alleen handig, maar ook voordelig. Je bespaart geld ten opzichte van losse toegangstickets, waardoor je extra kunt genieten van onze faciliteiten.

Het aanschaffen van een 10-Beurtenkaart is eenvoudig. Je kunt bij onze vestigingen de beurtenkaart via de webshop bestellen. Zo kun je snel profiteren van alle voordelen van de 10-Beurtenkaart. 

Ontdek de vrijheid om te spelen wanneer het jou uitkomt en geniet van 10 keer speelplezier bij Pretland/Ballorig. We zien je graag binnenkort in onze binnenspeeltuin!

Nogmaals de voordelen op een rij:
 • Voordeliger dan losse toegangstickets
 • Begeleiders zijn gratis
 • De beurtenkaart is niet persoonsgebonden
 • Neem een vriendje of vriendinnetje mee

Veel gestelde vragen

 • Is de 10-beurtenkaart overdraagbaar tussen verschillende kinderen?
  Ja, het is toegestaan de 10-beurtenkaart te gebruiken als entreeticket voor meerdere kinderen tegelijk.
 • Hoe lang is de 10-beurtenkaart geldig?
  De 10-beurtenkaart is geldig gedurende 1 jaar vanaf de aankoopdatum.
 • Is de 10-beurtenkaart elke dag geldig?
  Ja, de 10-beurtenkaart is geldig op alle dagen waarop de vestiging geopend is. 
 • Is de 10-beurtenkaart geldig in elke vestiging?
  Nee, de 10-beurtenkaart is alleen geldig in de vestiging waar deze is aangeschaft.

Altijd een Ballorig in de buurt

Pretland/Ballorig is het leukste indoor kinderspeelparadijs van België! Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in onze vestigingen terecht voor het allerleukste dagje uit. Kies hieronder je favoriete vestiging en bekijk per vestiging voor de meest actuele informatie over de 10-beurtenkaarten.

West-Vlaanderen
Harelbeke
Oostende (New!)
Oost-Vlaanderen
Gent
Aalst
Belgisch Limburg
Hasselt
Vlaams Brabant
Linter
BelgiumGerman