Eten & Drinken bij Ballorig

Dagelijks genieten Ballorig bezoekers van ons aanbod in de horeca. Bij Ballorig kan je kiezen voor een feestmaal zoals patat gebakken in verantwoord frituurvet, een snack en ranja. Maar wist je dat wij ook gezonde opties aanbieden? Ruil het patatje in voor bijvoorbeeld een bruine tarwe triangel en een ijsje voor knijpfruit.

Een verantwoorde start

Naast verantwoord spelen in een veilige omgeving kunnen kinderen bij Ballorig kiezen voor verantwoord eten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een feestmaal zoals een patatje, maar er worden ook volop gezonde opties aangeboden.

Denk hierbij aan suikervrije limonade. Deze heeft de limonade met suiker vervangen. Ook onze Slush is suikervrij. Ook bij het snoep hebben we gezonde alternatieven, zoals rozijntjes, maiscrackers en suikervrij snoep. Maar uiteraard ook vers fruit en snoep groentes. 

Daarnaast houden we rekening met verschillende allergieën en voedingswensen zoals halal producten. Zo willen we iedereen welkom laten voelen om op een verantwoorde manier te genieten van een uitje in onze binnenspeeltuin. Raadpleeg altijd de vestiging voor specifieke wensen, allergieën en mogelijkheden hierin.

Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen
  • Glutenvrij
  • Halal
  • Suikervrij
smullen aan tafel

Een feestmaal voor iedereen

Met alle ingrediënten van onze producten proberen wij een zo een gezond mogelijke samenstelling te genereren. Om dit verder te ontwikkelen werkt Ballorig samen met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht).

Ballorig serveert in al haar vestigingen een uitgebreid assortiment met Halal producten. En in sommige vestigingen serveren we uitsluitend halal producten. Zo is er voor ieder wat wils. Naast de standaard arrangementen kun je altijd jouw specifieke wensen doorgeven. Wij zullen er vervolgens samen met jou voor zorgen dat deze wensen naar behoren worden vervuld.

Uiteraard wordt in onze keuken  gewerkt volgens de richtlijnen van het HACCP levensmiddelen controleproces, een proces geïnitieerd door de Europese Unie.

BelgiumGerman