Vakantietip: Ballorig, de leukste binnenspeeltuin voor jonge avonturiers!

De vakantie staat voor de deur, en wat is er nu leuker dan een dag vol speelplezier voor de kleintjes? Als ouder wil je natuurlijk een dagje weg waar je kinderen zich kunnen uitleven én waar je zelf ook even kunt ontspannen. Daarom hebben we dé vakantietip voor jou: Ballorig! 🎉

Kinderfeestje 6 jaar

8 Vestigingen in België

We overlopen even de verschillende vestigingen van Ballorig in België:

Harelbeke

In Harelbeke vind je de magische binnenspeeltuin van Ballorig. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich helemaal uitleven. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin! De speeltuin biedt een scala aan activiteiten, waaronder een autocirciut, de klimvulkaan, een ballenshooter, power tower of daag elkaar uit voor een spannend potje air hockey!

Oostende (Coming soon!)

Binnenkort opent Ballorig ook een vestiging in Oostende. Houd de website in de gaten voor de exacte openingsdatum!

Gent

In Gent kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven op de klimtoestellen, glijbanen, het springkussen, de voetbalkooi, air hockey en andere attracties. Veiligheid en plezier staan hier, en in al onze andere locaties, voorop!

Aalst

Ook in Aalst is er een Ballorig-vestiging. De kids zijn gek van het ninja parcours, de power tower en het springkussen. Of wat dacht je van een spelletje air hockey? Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin.

Hasselt

In Hasselt kunnen ouders met jonge kinderen terecht bij Ballorig. De kleintjes springen op de trampolines, testen de grijpautomaat, klimmen in de power tower of amuseren zich op de rodelbaan. Laat de kleintjes lekker spelen terwijl jij geniet van een kopje koffie.

Linter

Linter in Vlaams-Brabant, heeft ook een eigen Ballorig. De kinderen kunnen hier o.a. hun hartje ophalen in het labyrinth, op de trampolines en glijbanen, in de bouwhoek en de voetbalkooi. Perfect voor een gezellige familiedag!

Doornik en Moeskroen

In Henegouwen in Wallonië, zijn er twee vestigingen: Doornik en Moeskroen. In Moeskroen is er o.a. een power tower, labyrinth, grijpautomaten, voetbalkooi en rodelbaan. Hier kunnen kinderen samen veilig spelen en ravotten. In Doornik zijn er heel wat leuke attracties, waaronder het springkussen, het autocirciut, de power tower en de rodelbaan.

Formules

Naast een dagje uit kun je bij Ballorig ook terecht voor speciale formules:

 • Abonnement
  Je kunt het hele jaar onbeperkt komen spelen met ons nieuwe Ballorig abonnement. Voor een vast bedrag van 120€, kun je samen met je kindje(s) het hele jaar door genieten van onze indoor speeltuinen.
 • Kinderfeestje
  Bezorg je zoon of dochter een onvergetelijk feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Geen rommel thuis, wel uren plezier op de klim- en springtoestellen. Een geschenkje voor elk kind is inbegrepen.
 • Schoolreisje
  Dé uitstap voor kleuter- en lagere scholen. De hele dag lekker spelen met de vriendjes van de klas. Verschillende formules zijn mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie.
 • 10-Beurtenkaart
  Voordelig spelen bij Ballorig. Geldig in alle vestigingen in België en één jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Gratis toegang voor begeleiders.
 • Groepsarrangement
  Voor groepen vanaf 20 kinderen. Spelen tot sluitingstijd op alle klimtoestellen. Gratis toegang voor begeleiders.
 • Inkomticket kind
  Eénmaal toegang voor een kind t/m 12 jaar. Baby’s tot 1 jaar en volwassenen hebben gratis toegang. Je inkomticket is één jaar geldig.

  NIEUW! Online kan je nu je inkomtickets aanschaffen! Klik hier om je inkomticket vooraf te kopen.

Kinderfeestje 6 jaar

Plan je bezoek vandaag nog

Altijd een Ballorig in de buurt: Ballorig is het leukste indoor kinderspeelparadijs van België! Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in onze vestigingen terecht voor het allerleukste dagje uit.

Kies hieronder je favoriete vestiging en bekijk per vestiging voor de meest actuele informatie voor een heerlijke dagje uit met de kinderen.

BelgiumGerman