Werken bij Ballorig

Ballorig is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Met onze vestigingen verspreid over heel Nederland is er altijd wel een Ballorig in jouw buurt waar jij aan de slag kan! Bekijk onze vacatures hieronder of ga direct naar een vestiging bij jou in de buurt. Je kunt al werken bij Ballorig vanaf 15 jaar! 

Een feestje om te werken

Het is een feestje om te werken bij Ballorig! Wij zijn daarom al ruim 25 jaar dé werkgever voor werknemers vanaf 15 jaar! Ben jij enthousiast, werk je graag in een vrolijke omgeving met de leukste collega’s én gasten? Dan is werken bij Ballorig echt iets voor jou! 

Binnen Ballorig zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden om jouw werk uitdagend en leuk te houden. Met een enthousiast team van collega’s ben je in jouw vestiging verantwoordelijk voor de horeca en zorg je dat alle kinderen samen met hun ouders een onvergetelijke dag hebben. 

Hierbij vinden wij het belangrijk dat je een zelfstandige werkhouding hebt, niet bang bent om nieuwe dingen aan te pakken en met veel plezier aan het werk gaat. Hiervoor belonen we jou met een passend loon, hoger dan de gemiddelde bijbaan en veel verantwoordelijkheid in een fijne werkomgeving.

Werken op het hoofdkantoor bij Ballorig?

Naast de meer dan +/- 45 vestigingen verspreid over Nederland, België & Duitsland is er ook een hoofdkantoor waar vanuit gewerkt wordt. Lijkt het jou leuk om op het hoofdkantoor van Ballorig te werken? Bekijk de openstaande vacatures hieronder. Wij hebben verschillende vacatures openstaan. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden zoals een ruime loonschaal, flexibele werktijden en goede doorgroeimogelijkheden.

Ga jij aan de slag in het allerleukste team? Solliciteer! 

Op zoek naar de vacatures voor de vestigingen? Bekijk ze hieronder!

Vacatures bij binnenspeeltuin Ballorig

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in één van onze binnenspeeltuinen? We hebben verschillende vacatures voor jong en oud. Hierbij zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden zoals een ruime loonschaal, flexibele werktijden en goede doorgroeimogelijkheden. Ga jij aan de slag in het allerleukste team?

Supervisor

Een feestje om leiding te geven
  • Horeca ervaring is een pré
  • Pak jouw verantwoordelijkheid
  • Flexibele taken en werktijden
supervisor ballorig

Ben jij de werknemer die wij zoeken?

Met onze vestigingen door het hele land, zit er altijd een Ballorig bij jou in de buurt! Klik op de kaart voor de verschillende locaties en bekijk de vacatures bij jouw favoriete indoor speeltuin. 

BelgiumGerman